måndag 4 februari 2013

4.2.13, en dag jag har väntat på länge!

Idag har varit en väldigt intressant och intensiv dag. Jag har varit på rekryteringsdag i Helsinfors! Det började 9.30 och jag var färdig 14.30, efter det vinglade jag på i stan tills min syster kom dit, och sedan åt vi middag på bra ställe och nu sitter jag på tåget <3hem<3 till VASA! Borta bra men hemma bäst!! Så är det nog. Jag är extremt trött nu och skulle inte egentligen orka skriva men jag måste ju ändå informera mina bloggläsare om att jag lever, och vad jag riktigt håller på med..

Tillbaka till idag; vi började med att få höra information om företaget och de 4 personer som höll i trådarna presenterade sig. Efter det fick vi presentera oss själva för alla andra. Det roliga var att presentationen skulle vara hälften på finska och hälften på engelska. Jag började på engelska och hade så mycket att prata om så jag nästan glömde bort att prata på finska, men det blev nog ändå 1 o en halv minut på finska. Jag har konstaterat, då jag har övat på vad jag skall säja, att det inte är speciellt lätt att ha en presentation om sig själv, speciellt då det du skall berätta sånt som inte står på din CV och då den skall vara flera minuter och på andra språk än ditt modersmål. Tillslut hade jag en del jag skulle säja, men då jag gick upp struntade jag i det och började i stället bara prata på om allt som kom ut på tungan.
På min personliga intervju frågade de om jag varit nervös för idag. Och jag svarade ärligt att jag har varit extremt nervös, eftersom jag länge har väntat på detta tillfälle, och nu är jag på mållinjen så det skulle vara otroligt tråkigt att inte bli antagen. Som svar på detta fick jag att de tyckte att min presentation var bra, jag talade tydligt, hade fin engelska och finska och såg ut som om jag gör presentationer varje dag. I detta skede skrek min hjärna: "HALLLELUUJAHH! Något har gått bra!!" Nu tänker jag inte berätta så mycket mera ännu, men jag får veta om jag har fått jobbet senast den 10.2 alltså på SÖNDAG!! Så håll tummar och tår för min skull! Nu skall jag kolla lite film, eftersom jag är super trött, men är alldeles för uppspelt för att kunna sova. Ha en fin måndagskväll, jag har i allafall det bra! Puss och Kram

4 kommentarer:

 1. Du kommer SÅÅÅÅÅ ti få hede jobbe!! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Huhu, ja hödu mudsin ja hoppas verkligen de :D håll tummarna å tårna!! ;)

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera