onsdag 3 april 2013

Det börjar närma sig!

Hjälp! Tiden går otroligt fort just nu.. Nu är det mindre än 2 veckor tills jag åker! Det som jag har gjort är att jag har flyttat tillbaka till mamma och pappa, sagt upp mej från arbetet, festat med kompisar och försökt att förbereda mej inför resan. Det är otroligt svårt att förstå att jag om två veckor sitter på skolning i "konkursbelagda" Cypern... Jag försöker att få in så många träffar som möjligt med alla vänner, plus att fixa lite saker som ännu inte är gjorda.

Imorgon skall jag träffa Iréne som kommer till stan, och vi får se vad vi hittar på då. På fredag skall vi ha klassmiddag med frisörs klassen, ungefär hälften är på väg vilket är bra med tanke på att många har lång väg, och det skall bli jätte kul att träffa dem igen! På lördag blir det bad och bastu hos min gamla chef och både mitt gamla arbetsgäng och det nyare kommer! Så det blir mycket med frisörs tjejerna! 

Det har just varit påsk och min syster var hemma från Helsingfors för att fira den med resten av familjen, vi hade riktigt kul och det var roligt att ha henne här.

Bilder från påsken som jag stal av min syrra:

Jag, pappa och Ludde
Sis and MeOtroligt god lamm innerfilé

Påsk middag

Påsk haren var snäll i år!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar