onsdag 10 juli 2013

Länge sedan sist.

De var visst en tid sedan jag skrev på bloggen.. Men grejen är den att jag jobbar ganska mycket, och då jag är ledig sover jag eller försöker Skypea med min familj. Men en liten uppdatering kan jag ju försöka göra lite nu som då..

Så det som har hänt här i Bulgarien är:

Jag jobbar som Guide Online/Guide, så det betyder att jag sitter på kontoret största delen av min tid, men jag har också service, flygplats och välkomstmöten. Jag jobbar både som skandinavisk och finsk guide. Nu har jag också begärt att få börja med Blue Star, så då är jag på våra Blue Star hotell, mest på Gran Victoria, och har service och aktiviteter. Det är väldigt kul nu då jag får göra lite av allt, och jag har äntligen börja lära mig mera om allt, så då är det ännu bättre! Förra söndagen hade vi Blue Awards på katamaranen, det var härligt! Där skulle vi utse bästa kollegan, och så fick dom som har sålt mest också pris! Det var härligt! Och jag blev så förvånad, och stolt, då de var jag som blev utsedd till bästa kollegan! Tack alla kollegor för det <3 Och som pricken på i:et så har jag sålt näst bäst av våra spa paket, så jag får själv spendera 150 BGN på spa! Halleluuja!

I Bulgarien så går vi egentligen inte ut mera än hemma, ungefär 1 gång i veckan. Och då far vi oftast till Valhalla och Den Glade Viking. Och kul har vi ju också! Jag har fått så många bra vänner, och jag önskar att vi alla kunde åka till samma vinterdestination, men det är tyvärr inte möjligt...

Jag saknar min familj mycket, men det är en tröst att veta att dom kommer och hälsar på snart <3 Och så finns det ju Skype, så de få gånger då internet fungerar så får jag också prata med dem. Däremot så ser jag inte min katt eller hund före jag kommer hem på semester.. Och det vet man ju inte heller när det blir... Men, dom har de bra och det är huvudsaken.

Det här är mitt underbara team BOJ S13 <3


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar