lördag 4 maj 2013

4.5

Idag har vi ätit super god mat! Det var grillad nöt innerfilé, grillad majs, grillad Halloumi ost (från Cypern) och sallad. Till det hade jag hem ett rött vin från Cypern som heter Aspelia och som var super gott. Mamma var överlycklig då jag kom hem med 12 st olika kryddor& kryddblandningar. Vi har redan provat några av dem. Till kvällen tänkte jag laga Tzatziki eftersom den kryddblandningen också fanns med. Muuummmms!


Dethär är "normal" middag på Cypern, det kallas för Meze och det är totalt 20 olika rätter som serveras till bordet, det är meningen för två men vi var fem som delade på två stycken, och vi fick inte ens uppätet hälften...

Jag måste ännu säga GRATTIS SYRRAN! Som sprang Helsinki City Run idag och fick en tid på 1:58:23! Stolt syster här hej.. ;)

2 kommentarer:

  1. Hej lindus, ha prova stjeck fläjr whatsapp åt de men e verkar som att di itt kommer fram? Bäre så du itt tror att ja dissar de om du itt ha få na svar oåv me :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! :D Jao, de e mitt Whatsapp som int funkar, fö nu tå ja kom hejm så har ja itt na net ti telefon na meir, så ja känner mej helt osocial! :D haha! Sen då ja kommer ti nån flygplats på lörda så får ja väl alla meddelanden då ja slipper in på na wi-fi ;)Ja tänkt annors fa ti stan najn da före ja far typ imr elo freda, men kanski du jobbar tå? :)

      Radera