tisdag 13 november 2012

Bloggtorka... redan!

Ja ursäkta till di som läser här, men jag har haft så fullt upp med annat nu så jag har inte haft tid med bloggen! Men, nu ska ja bättra mej! För det första skall ja ta en snabb genomgång om vad som hänt här sedan sist...
Sist skrev jag förra lördagen och då blev det fest hos en kompis i Singsby och vi hade as kul! Det var ganska oplanerat och vi var endast 9 personer hos henne och ändå var det bästa på länge! Sedan for vi på krog och annat kul...
meen som man brukar säga:
                                Å de e nog så sant!
På söndagen va jag ganska trött så det blev en chill kväll.
Jag minns inte riktigt va jag gjorde på måndag tisdag och onsdag men det var något i stil med jobb och skola om jag minns rätt ;)
På torsdag bar det av på TRIANGELI kryssning Åbo-Stockholm, och vi hade extremt roligt!
Det värsta var att vi började dricka direkt i bussen mitt på dagen så då vi var ombord på båten var vi ju redan fulla som kastruller och hade redan "krabbis" liknande symptom senare på natten ;) meen, så kan de gå! Nästa år igen då! Vi drack också en del på fredag men då bussen  kom fram till Vasa (halv 1?) så var vi så trötta så de blev hem och sängen!
På lördag så ringde min kompis och frågade om jag ville komma på "lugn" glögg och spel kväll och det är klart att ja ville de! såå jag tog med lite glögg, dricka och gott humör och for dit :) Då jag väl var där så kom det ganska så myki folk och hääärlig fest! ;) Sedan blev det ett besök till O'malleys där man träffade en hel del människor som man inte sett på evigheter :) härligt! :)
På söndagen var det farsdag, och den firade vi med att jag for hem till mina päron och jag lagade lyxig middag åt min kära far och mamma hjälpte till på ett hörn ;)

Äntligen kommer jag fram till denna vecka!
Igår, måndag, blev mamma opererad och jag var ledig, så jag körde henne till sjukhuset på morgonen..
Då jag skulle köra hem blev jag ganska chockerad då jag såg en tant bli överkörd mitt framför mina ögon! :( Det värsta var att en sekund före hade jag sett på henne och tänkt för mej själv att "dendär lilla tanten ser nog ingen eftersom hon är helt svart!" och nästa sekund låg hon bara där... Det som också var hemskt va att personen som körde bilen sprang ut och började dra och slita i henne! Hur dum får man nu va?? Okej han va i chock, men ändå! Stackars lilla tant! Men jag läste på Vasabladet idag att hon nog klarade sig! Hon hade tur i oturen kan man ju säga..
Jag skötte om mamma resten av måndagen då hon var klar och lagade mat och sådant, och idag,Tisdag, har jag gjort samma sak eftersom jag är ledig idag också, jeiij! Nu vet jag lite av hur det känns att vara mamma och jag är nog så tacksam för min och allt hon gör för mej!
Nu har jag just kollat once upon a time och revenge som är 2 av mina favorit serier, får se vad jag skall hitta på nu. Ha en trevlig kväll allihopa! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar